Samen starten

Wil jij lekkerder in je vel zitten en helemaal jezelf zijn met meer innerlijke rust?

Ik help je graag! Als je open staat voor positieve verandering, omdat je het beste voor jezelf wil,  ga ik graag samen met jou aan de slag om jouw gewenst resultaat te behalen.  Wat gaan onderzoeken wat het is dat er voor zorgt dat je in deze situatie blijft hangen. Je krijgt nieuwe inzichten over jezelf zodat je uit je vicieuze stapt die jou nu vasthoudt. Je leert jezelf beter kennen, gaat betere keuzes maken, waardoor alles veel fijner, leuker en gemakkelijker gaat.

Mijn coachprogramma  is maatwerk en precies afgestemd op jouw behoeften. Dit kan omdat ik  1 op 1 gesprekken voer zodat ik alle tijd en aandacht heb voor jou. Na afloop heb jij je doel(en) bereikt en ken je de tools om niet meer in oude patronen terug te vallen. Door mijn holistische aanpak, zal jij duurzame resultaten bereiken. Ik begeleid en adviseer je tijdens ieder persoonlijke gesprek en ben ik bereikbaar per mail mocht je vastlopen. Ik werk het liefst 1 op 1, omdat jij zo sneller resultaten zult behalen.  Online coachen en wandel coachen is ook mogelijk.

Omdat iedereen iets anders nodig heeft om zijn of haar doel te bereiken bied ik met mijn coaching maatwerk. We kunnen op verschillende manieren samen starten. Kies wat bij jou past.

Wil jij aan de slag met jouw leefstijl en vitaliteit?

Morgen minder stress gesprek

In dit gesprek heb ik 100% aandacht voor jou en jouw verhaal. Ik voorzie je graag van inzicht en tips zodat jij voor jou de beste keuze kunt maken. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend en gratis gesprek van 30 minuten.

Klinkt interessant!

Inspiratiegesprek

Ben jij iemand die graag meteen aan de slag gaat? In een inspiratiegesprek geef ik je in het eerste gesprek meer inzicht in hetgeen waar je nu mee worstelt. Ik kijk d.m.v. een persoonlijke analyse welke vervolgstappen jij het beste zou kunnen nemen.

Ik wil graag starten

Persoonlijk vitaliteitsplan

Wil jij meteen weten waar je aan toe bent? Dan is een persoonlijk vitaliteitsplan iets voor jou! Tijdens een persoonlijk gesprek van 1,5 uur gaan we a.h.v. een integrale Balanscheck inzicht krijgen in jouw huidige totaalbalans. Dit gesprek bied ik

Dat klinkt als iets voor mij

Access Bars sessie

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en hoofd wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als je meer balans ervaart tussen inspanning en ontspanning.

Ik wil rust en ontspanning